Gyuto-veitset
Etsi

Gyuto-veitset

Gyuto. Tällä nimellä Japanissa kutsutaan klassista kokkiveistä. Gyuto-veistä alettiin siellä käyttää vasta 1900-luvun alussa, kun länsimainen keittiö alkoi saada jalansijaa Japanissa. Tämä teräprofiililtaan symmetrinen keittiön yleisveitsi on lähes täysin eurooppalaisten kokkiveitsien kaltainen. Alun perin Gyuto, jonka nimi kääntyy suomeksi suunnilleen lehmäveitseksi, suunniteltiin naudanlihan paloitteluun. Länsimaisesta yleisveitsestä sen erottaa ohuempi terä. Gyuto muistuttaa kovasti eurooppalaista, profiililtaan ranskalaista kokkiveistä. Terän pituus on 18-25 cm.

0 katselukertaa

ETUSIVU   

Helsinki, Suomi  © 2018 by Lammin Tuuli OY. Copy of materials or images prohibited by Law.

0