Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan, kun 100 %:n ennakkomaksu on maksettu.
Varastotuotteet laitamme matkaan samana arkipäivänä, jos tilaus on tehty ennen klo 14-00.

Tilaukset toimitetaan Suomen postin välityksellä. Tämä on hyvin taloudellinen ja luotettava toimitustapa. Muihin maihin lähetettävät veitsitoimitukset toimitetaan Suomen postin ja kyseisen maan postin välityksellä.  Toimitushinta riippuu lähetyksen painosta ja se lasketaan tilausta tehtäessä. Toimitusaika Suomeen on 2-3 arkipäivää. Suomeen ja Viroon tuotteet toimitetaan SMART POST –automaattien kautta. Toimitushinta on kiinteä. Silloin kun lähetyksen etenemisen seuraaminen on mahdollista, saat seuraamista varten tarvitsemasi numeron sähköpostitse heti lähetyksen tapahduttua.

Voit noutaa tuote Lappeenrannasta, osoitteesta Valtakatu 52 tai Helsingista, osoitteesta Mannerheimintie 52 vain jos tuote kyseisen myymälän varastossa. 

Takuu

     Voimassaolevan lainsäädännön ja valmistajilta saamiemme tietojen nojalla me myönnämme myymillemme tuotteille 2 vuoden takuun, jonka päätyttyä voitte ottaa yhteyttä suoraan valmistajaan ja ilmoittaa tälle veitsen ostopaikan ja esittää maksukuitin.

    Takuu koskee valmistus – ja materiaalivikoja. Luotamme yhteistyökumppaneihimme ja kiinnitämme paljon huomiota tuotteiden laatuun, siksi vialliset tuotteet ovatkin erittäin harvinaisia.

    Takuu ei koske veitsen vääränlaisesta käsittelystä aiheutuneita vikoja, kuten rikkoutumista, lohkeamia tai naarmuuntumista. Vääränlaisella käsittelyllä tarkoitetaan muun muassa veitsen pudottamista, hakkaamista, kovien materiaalien leikkaamista, veitsen tai sen osan kuumentamista, vääränlaista hoitoa tai huonoa hoitoa, altistamista syövyttävän aineen vaikutukselle, ylenmääräistä likaantumista ja veitsen omatoimista korjaamista tai muuntelua.

Muistutamme, että tämäntapaiset toimet vapauttavat valmistajat tuotetta koskevasta vastuusta.

Huomatkaa, että veitsi on tarkoitettu leikkaamiseen ja sen käyttäminen mihin tahansa muihin tarkoituksiin on takuuehtojen vastaista. Poikkeuksen muodostavat nimenomaan erityistarkoituksiin suunnitellut veitset. Kun veitsen erityisen muotoinen terä on tarkoitettu pilkkomiseen ja sen hamarapuolen sahalaita sahaamiseen, veitsen käyttäminen näihin tarkoituksiin on takuuehtojen mukaista. Veitsiä ei ole tarkoitettu hakkaamiseen tai vääntämiseen, joten takuu ei kata terän kärjen katkeamista. Puun halkaisu kovateräksestä (HRC 58+) valmistetulla veitsellä terän hamarapuolta hakkaamalla saattaa aiheuttaa terän murtumisen teräksen jännityskohdissa, eikä tällainen vaurio kuulu takuun piiriin. Käytä kirvestä.

    Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä. 

Älä koettele terän lujuutta. Älä leikkaa nauloja äläkä hitsauspuikkoja – käytä siihen tarkoitukseen rakennustyökaloja.

Älä pese veitsiä astianpesukoneessa! Jos veisten voi pestä astianpesukoneessa, siitä ilmoitetaan erikseen.

Runsashiilisestä teräksestä valmistetut veitset on aina käytön jälkeen pyyhittävä puhtaiksi ja suojattava kosteudelta. Syövyttävät aineet, kuten sitruunamehu, happo jne., ja runsas kosteus voivat vahingoittaa runsashiilisestä teräksestä valmistetuttuja veitsiä, joita on mm. suurin osa japanilaisista veitsistä. Ruostuminen ei ole takuun piiriin kuuluva vaurio. Pidä hyvää huolta veitsestäsi.

    Valitse oikea työvälinen kuhunkin tarkoitukseen ja käytä veitsen terää ainoastaan leikkaamiseen, niin veitsesi palvelee sinua ensiluokkaisesti ja kauan.

    Mikäli veitseesi kuitenkin tulee takuun piiriin kuuluva vika, lähetä meille sähköpostitse kuvaus ja valokuva vauriosta osoitteeseen asiakaspalvelu@tojiro.fi. Vakuutamme hoitavamme asian kuntoon.

Palautus

Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotepakkaus on ehjä ja tuotteessa ei ole käytön jälkiä. Osoitetarroja tai muita tarroja ja lappuja ei tule liimata suoraan myyntipakkaukseen. Asiakas voi palauttaa tuotteen ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautusta.

 Valmistuvikaisen tavaran voit palauttaa sen jälkeen, kun asiasta on sovittu asiakaspalvelumme kanssa, johon voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tojiro.fi

Yritysten ja yhteisöjen palautusoikeus on rajoitetumpi. Yrityksen palautusmahdollisuudesta tulee sopia etukäteen asiakaspalvelu@tojiro.fi asiakaspalvelun kanssa. Mahdollisen palautuksen yhteydessä yrityksiltä peritään postikulut.

ETUSIVU   

Helsinki, Suomi  © 2018 by Lammin Tuuli OY. Copy of materials or images prohibited by Law.

0