Tojiro Finland | Japanilaiset keittiöveitset

     Meidän tiimimme on myynyt laadukkaita keittiöveitsiä vuodesta 2014 alkaen. Me todella rakastamme tuotteita, joita myymme ja toivomme, että arvostatte myös näitä korkealaatuisia tuotteita. Tojiro-veitset on valmistettu Japanissa vuodesta 1953 lähtien. Me olemme henkilökohtaisesti vierailleet Tojiron tehtaassa Tsubame kaupungissa. Kaikki Tojiro-veitset kulkevat monien käsityöläisten käsien läpi. Lisätietoja Tojiron tehtaasta löydätte YouTube-videostamme. 

     Kaikki myymämme veitset ovat varastossamme Suomessa. Tavallisesti toimitamme tilattuija tavaroita arkipäivinä tilauspäivänä. Kaikki sivustollamme olevat kuvat on meidän tekemä. Kutsumme teidät myös käymään partnereidemme putiikeissaa, joissa voitte tutustua Tojiro-veitsiin ja pitää niitä käsissänne:

  - Helsinki, Mannerheimintie 52, 

  - Lappeenranta, Valtakatu 52.

Avoinna: ma-pe: 10-17.

Meidän verkkokauppa toimii 24/7

     Meillä on palvelualtis ja osaava asiakaspalvelu, ja autamme sinua mielellämme. Mitä tahansa kysymyksiä mieleesi tulee, koskien tilauksia, tuotteita tai palautuksia  – ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@tojiro.fi tai sivuiltamme löytyvän asiakaspalvelu CHATIN kautta. (Löydät CHAT kuvakkeen ruudun oikeasta alakulmasta.) Puhelin numero: +358504416737

Yrityksille ja yhteisöille, tukkuostajille ja ravitsemusliikkeille tarjoamme erikoishinnat ja -toimitusehdot.

   

    *Tojiro.fi on yritys Lämmin Tuuli OY.  Lämmin Tuuli OY on perustettu vuonna 2011 ( y-tunnus 2432202-0).  

ETUSIVU   

Helsinki, Suomi  © 2018 by Lammin Tuuli OY. Copy of materials or images prohibited by Law.

0