Tietoa meistä

Lämmin Tuuli OY (Tojiro.fi) on Tojiro Co.Ltd-n maahantuoja. 
Tojiro on yksi maailman parhaista keittiöveitsien valmistajista. 

     Meidän tiimimme on myynyt laadukkaita keittiöveitsiä vuodesta 2014 alkaen. Me todella rakastamme tuotteita, joita myymme ja toivomme, että arvostatte myös näitä korkealaatuisia tuotteita. Tojiro-veitset on valmistettu Japanissa vuodesta 1953 lähtien. Me olemme henkilökohtaisesti vierailleet Tojiron tehtaassa Tsubame kaupungissa. Kaikki Tojiro-veitset kulkevat monien käsityöläisten käsien läpi. Lisätietoja Tojiron tehtaasta löydätte YouTube-videostamme. 

     Kaikki myymämme veitset ovat varastossamme Suomessa. Tavallisesti toimitamme tilattuija tavaroita arkipäivinä tilauspäivänä. Kaikki sivustollamme olevat kuvat on meidän tekemä. Kutsumme teidät myös käymään partnereidemme putiikeissaa, joissa voitte tutustua Tojiro-veitsiin ja pitää niitä käsissänne:

  - Helsinki, Mannerheimintie 52, 

  - Lappeenranta, Valtakatu 52.

Avoinna: ma-pe: 10-17.

Meidän verkkokauppa toimii 24/7

     Meillä on palvelualtis ja osaava asiakaspalvelu, ja autamme sinua mielellämme. Mitä tahansa kysymyksiä mieleesi tulee, koskien tilauksia, tuotteita tai palautuksia  – ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@tojiro.fi tai sivuiltamme löytyvän asiakaspalvelu CHATIN kautta. (Löydät CHAT kuvakkeen ruudun oikeasta alakulmasta.) Puhelin numero: +358504416737

Yrityksille ja yhteisöille, tukkuostajille ja ravitsemusliikkeille tarjoamme erikoishinnat ja -toimitusehdot.

   

    *Tojiro.fi on yritys Lämmin Tuuli OY.  Lämmin Tuuli OY on perustettu vuonna 2011 ( y-tunnus 2432202-0).  

ETUSIVU   

Helsinki, Suomi  © 2018 by Lammin Tuuli OY. Copy of materials or images prohibited by Law.

0